Boek je ticket online

Wat leuk dat je Museum W wilt bezoeken! Spontaan bezoek is mogelijk, maar om verzekerd te zijn van entree adviseren wij je vooraf een ticket met tijdslot te boeken. Zo kunnen we de bezoekers spreiden. Je bent tot 30 minuten na de gekozen aankomsttijd welkom in het museum. Vervolgens mag je zo lang blijven als je wilt.

Je ticket is alleen geldig op de door jou gekozen dag en tijd. 
Eenmaal gekochte tickets kunnen helaas niet omgeruild of gerestitueerd worden.  

Laat je mobiele of papieren ticket, samen met je eventuele kortingskaart, scannen bij de balie van Museum W. 
Kijk hieronder voor veelgestelde vragen.

 BOEK HIER JE TICKET


Wanneer je Museum W bezoekt, ga je akkoord met de richtlijnen omtrent een prettig en veilig museumbezoek. Deze richtlijnen vind je hier.Veelgestelde vragen over entreetickets

Kan ik telefonisch tickets bestellen?
Nee, het is niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen.

Kan ik ook een ticket kopen aan de kassa van het museum?
Jazeker, dat kan. Maar om verzekerd te zijn van entree kun je het beste online een kaartje kopen. Zodra een datum is uitverkocht, zijn er ook aan de kassa helaas geen tickets meer verkrijgbaar voor dat moment.

Tot wanneer kan ik een e-ticket kopen?
Je kunt op elk gewenst moment, vóór de start van het tijdslot, een online e-ticket kopen. Mits er nog e-tickets beschikbaar zijn.

Wat kan ik met een ticket bekijken?
Je entreekaartje is geldig voor het gehele museum. We verkopen geen aparte kaarten voor de vaste collectiepresentatie of de wisselende tentoonstellingen.

Kan ik tickets online bestellen voor een groep?
Ja, je kunt online tickets bestellen voor een groep vanaf 8 personen. Let op, bij drukte kan er een rij voor de tentoonstelling ontstaan. De groep kan dan in delen naar binnen worden gelaten.
Voor groepen bieden we ook arrangementen aan. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op: 0495 531 920 of museumw@weert.nl.

Ik heb een museumkaart, moet ik toch online reserveren?
Ja, om verzekerd te zijn van toegang op de gewenste dag en tijd, is het ook met een museumkaart verstandig om te reserveren. Dit geldt eveneens voor een vrijkaart, houders van een ICOM-kaart, Vereniging Rembrandt-kaart of Vrienden van het museum. 

Mag ik alleen tijdens het tijdslot het museum bezoeken?
Nee, de tijdslots gelden voor de gekozen aankomsttijd, niet voor de duur van het bezoek. Je bent tot 30 minuten na de gekozen aankomsttijd welkom in het museum. Vervolgens mag je zo lang blijven als je wilt.
Met een kaartje heb je toegang tot het hele museum; dus zowel de collectiepresentatie als de wisseltentoonstelling.

Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens?
Museum W volgt, als gemeentelijke instelling, het privacybeleid van gemeente Weert. Meer informatie vind je hier.