Vrijwilligers oproep

Vrijwilligers gezocht

Museum W verwelkomt. Maak jij het mogelijk?

Zodra Museum W na de verbouwing medio 2021 de deuren weer opent, gaan we het publiek natuurlijk met open armen ontvangen. Daarvoor hebben we een grote groep enthousiaste vrijwilligers nodig. Op dit moment zijn er al ongeveer twintig vrijwilligers bij het museum betrokken, maar dat is voor de toekomst niet genoeg.
Ben jij geïnteresseerd bij cultuur en kunst? Zoek je een leuke zinvolle activiteit naast al je andere bezigheden? Dan is Museum W op zoek naar jou!
De opening lijkt nog ver weg, maar dit najaar willen we aan de slag met de voorbereidingen. Dan start een training voor de vrijwilligers waarin je alles leert wat nodig is om van jouw inzet een succes te maken. Gastvrijheid staat daarbij centraal. Ook leer je andere vaardigheden die voor het vervullen van jouw rol nodig zijn, zoals het omgaan met de kassa of het verzorgen van rondleidingen. Samen maken we er een topteam van. 

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor:

  • publieksontvangst aan de receptie
  • informatie geven en zorgdragen voor kaartverkoop
  • toezicht in de museumzalen
  • uitleg kunnen geven in de museumzalen
  • rondleidingen verzorgen voor groepen

Heb je interesse, maar wil je nog wat meer weten? Bel met Bernard Ellenbroek, onze kwartiermaker. Hij kan je verder informeren over de invulling van het vrijwilligerschap bij Museum W.
Bernard is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 06 40 58 03 39.

Heb je gelijk zin in een kennismakingsgesprek? Stuur dan een mail naar Anja Coolen van ons secretariaat: a.coolen@weert.nl. Wanneer de beperkingen vanwege het Coronavirus zijn opgeheven, maakt zij een afspraak met je.